Bestuur

Martien Admiraal

Voorzitter

Martien Admiraal: 5 jaar ontwikkelingswerk gedaan in Kameroen, vervolgens 20 jaar als jongeren/opbouwwerker en later nog 15 jaar als leraar Godsdienst levensbeschouwingen en maatschappijleer in het voortgezet onderwijs. Nu is hij met pensioen en zeer actief voor dit project. Hij heeft onlangs bijna een half jaar in Ghana meegewerkt bij de bouwactiviteiten en opstart van dit project.

Tonny Inocencio

penningmeester

Tonny Inocencio: Financial controller Provincie Noord-Brabant. In zijn huidige baan is hij bezig met de financiƫn en bedrijfsvoering op provinciaal nieau. Hij heeft Maartje en Titus in Ghana goed leren kennen zodat hij de onderlinge contacten met het bestuur in Ghana en in Nederland kan onderhouden.

Maartje Admiraal

Management consultant

Sinds 2005 is Maartje Admiraal actief in Ghana.

Als management consultant van C2C-Ghana uit Nederland heeft zij t/m 2013 in Ghana gewerkt.

Zij heeft het project ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ opgezet en samen met het bestuur van de lokale stichting in Ghana mogelijk gemaakt.

De jongens zijn door haar in 2011 op de straten van Kumasi geselecteerd en de schoenmaker, leraar en huismoeder in 2012 door haar aangenomen.

Vanuit Nederland begeleid Maartje de jongens stap voor stap richting het verwezenlijken van hun droom, dit doet zij i.s.m. Raphael Amuzu Dzameshie van het OTC (Ortopedisch Training centrum) in Accra.