Word sociaal aandeelhouder in Ghana

Ik ben Maartje Admiraal. In 2010 heb ik een mooie baan opgezegd in Nederland om belangeloos in Zuid Ghana het Schoenmakers project Chance2Change-Ghana voor straatkinderen op te gaan zetten.

De straatkinderen wordt geleerd zich te ontwikkelen tot zelfstandig ondernemer. Met het maken en verkopen van schoenen kunnen zij na hun opleiding van 2 jaar op eigen benen staan.

Uw hulp is daarbij dringend nodig!

Hoe kan ik helpen?
Door een sociaal aandeel te kopen draag jij bij aan de mogelijkheid voor deze jongens op een toekomst voor zichzelf op te bouwen.

Duurzame besteding
Het project is gefundeerd op een duurzaamheidsprincipe. Het geld dat u aan ons doneert, wordt ingezet om het project zelfonderhoudend te maken en om te zorgen door het zogenaamde ‘tricle-down’ effect niet alleen de jongens hier en nu profiteren, maar ook hun omgeving nu en in de toekomst.

Wat kost dit?
Een sociale aandeel kost slechts 15 euro. Voor dit bedrag helpt u de jongens een zelfstandig bestaan op te bouwen. En als u tien sociale aandelen koopt of meer krijgt u van ons een mooi aandenken uit Ghana.

Oke, ik doe mee!
U kunt het bedrag voor het door u gewenste aantal sociale aandelen over maken op banknummer: NL 65 RABO 010 65 82 291 t.n.v. Chance2Change-Ghana Heusden O.v.v Sociale Vrienden en Uw naam.

Kan ik nog meer doen?
Ja, dat kan. Deel ons project met je vrienden, via jouw sociale network, zegt het voort….en twitter het door !! Like onze site en blijf op de hoogte.

Uw winst is de wetenschap dat deze jonge mensen in Ghana dankzij u kunnen werken aan een goede toekomst, doordat ze voor zichzelf en hun familie een bestaan kunnen opbouwen.

Uw geld wordt goed besteed.

Dank u.